Containers huren vanaf € 131

Advies en antwoorden bij het huren van een vuilcontainer

Advies en antwoord op veelgestelde vragen bij het huren van een vuilcontainer

Wanneer het de eerste keer is dat u een vuilcontainer gaat bestellen kan het zijn dat u met een aantal vragen zit. In dit artikel worden vragen beantwoord, die wij vaak te horen krijgen. Het zijn vragen omtrent het bestelproces, het formaat afvalcontainer, de mogelijkheid tot annuleren en het aflevergebied. Mocht het niet uw eerste keer zijn, dan kan het toch nuttig zijn om de tekst door te nemen, zodat u overal van op de hoogte bent en niet per ongeluk een van onze voorwaarden zal overtreden. U kunt overigens altijd uw vragen stellen door het invullen van het contactformulier of door ons te bellen. Onze collega’s beantwoorden al uw vragen omtrent containerverhuur.

Het bestellen van een vuilcontainer op de website

Het bestellen van een vuilcontainer bij onze containerverhuur is ontzettend simpel, omdat u eigenlijk maar met 3 zaken rekening hoeft te houden.

  1. Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het huren van een vuilcontainer is welk type vuilcontainer u nodig zult hebben. U kunt op onze website per type afvalcontainer zien welke afvalsoorten erin gedeponeerd mogen worden. Het is handig om nogmaals te controleren of u de juiste vuilcontainer heeft gekozen, aangezien wij bij het deponeren van een verkeerde afvalsoort hogere kosten moeten rekenen.
  2. Heeft u de juiste vuilcontainer gevonden, dan komen we bij het tweede punt waar u rekening mee zult moeten houden bij het bestellen van de vuilcontainer, namelijk het formaat. Schat de hoeveelheid afval die u thuis heeft altijd groter in, want het is vaak het geval dat u toch meer afval heeft dan u had verwacht. Belangrijk is vooral dat wanneer u de vuilcontainer thuis heeft staan, u de vuilcontainer niet tot boven de rand vult. U kunt daar namelijk een boete voor krijgen, omdat het niet veilig is een overvolle vuilcontainer te verplaatsen.
  3. Wanneer u de juiste vuilcontainer en het juiste formaat heeft gekozen komen we bij het derde punt waar u rekening mee moet houden, namelijk wanneer u wilt dat de vuilcontainer gebracht wordt door onze collega. Eén van de voordelen van het huren van een vuilcontainer bij onze containerverhuur is dat u de vuilcontainer al de volgende dag kunt verwachten als u dat zou willen. De enige 3 zaken waar u rekening mee moet houden bij het bestellen van de vuilcontainer zijn dus type vuilcontainer, formaat vuilcontainer en de datum waarop u wilt dat de vuilcontainer bezorgd wordt.

Het bestellen van een vuilcontainer op elke locatie in Nederland

Op onze containerverhuur website staat aangegeven in welke aflevergebieden wij bezorgen. Het kan zo zijn dat u niet in ons aflevergebied woont. In dat geval hoeft u niet op zoek naar een andere containerverhuur, omdat wij samenwerken met verschillende partners door heel Nederland. Wanneer u buiten ons aflevergebied woont zullen wij contact opnemen met een van onze partners en zorgen dat zij de vuilcontainer bij u thuis leveren. Houdt er wel rekening mee dat de vuilcontainer voor grond vervuild met PFOA niet door al onze partners geleverd kan worden. De grond wordt namelijk door de afvalverwerking zelf geanalyseerd. Niet al onze partners bieden deze service aan.

Het plaatsen van een vuilcontainer op eigen terrein en op de openbare grond

Het is bij onze containerverhuur toegestaan om de vuilcontainer op zowel eigen terrein als de openbare grond te plaatsen. Het kan echter wel zo zijn dat wij u verplichten tot het huren van rijplaten wanneer u de vuilcontainer op uw eigen terrein wilt plaatsen. De reden waarom wij mogelijk rijplaten verplichten is, zodat uw bestrating beschermt blijft tegen beschadigingen van de vuilcontainer. U kunt de rijplaten huren bij onze containerverhuur. Ook kan het zijn dat u de keuze heeft gemaakt om de vuilcontainer op de openbare grond te plaatsen. U wordt in dat geval sowieso niet verplicht tot het huren van rijplaten. Het is echter wel aan u om te controleren of u eventueel een bedrag aan de gemeente moet betalen voor het plaatsen van een vuilcontainer op de stoep of dat u een vergunning nodig heeft. In de meeste gevallen hoeft u geen vergunning aan te vragen, maar het is handig als u hier zeker van bent, voordat de vuilcontainer geplaatst wordt.

Het annuleren van een vuilcontainer

U kunt uiteraard uw bestelling annuleren mits u de annulering op tijd aan ons doorgeeft. U kunt de vuilcontainer namelijk niet meer annuleren als wij onderweg zijn of als de vuilcontainer is geplaatst. Wij hanteren een beleid van kosteloze annulering tot uiterlijk 24 uur van tevoren mits aangegeven op een werkdag. U kunt de annulering niet doorgeven via de email of het contactformulier, maar zal hiervoor telefonisch contact met ons moeten opnemen. Zodra u de annulering heeft doorgeven zullen wij zo snel mogelijk het betaalde bedrag voor de vuilcontainer terugstorten op uw rekening.

Hoe snel kan ik van mijn afval verlost zijn?

In principe kunt u binnen een week of sneller van uw afval verlost zijn. Wanneer u de vuilcontainer op een werkdag bestelt kunt u aangeven dat u de vuilcontainer de volgende dag al geplaatst wilt hebben. U kunt dan direct uw afval in de vuilcontainer deponeren. Wanneer u al uw afval in de vuilcontainer heeft gedeponeerd kunt u op onze website via het formulier aangeven dat u de vuilcontainer weer wilt laten ophalen. Onze medewerker zal dan proberen binnen 48 uur de vuilcontainer op te halen. Lees hier alles wat je moet weten over het bestellen van een afvalcontainer.

Waarom Afvalcontainers Rijnmond?

Wij bezorgen in heel groot Rijnmond

Woont u buiten dit gebied?

Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.