Containers huren vanaf € 131

Naar de stort Rotterdam?

Of haal ik de stort Rotterdam naar huis? De stort Rotterdam lijkt soms hét antwoord op het afvoeren van afval maar vaak is het te betwijfelen of dit daadwerkelijk wel echt de meest snelle, veilige én gemakkelijke optie is. Bij Afvalcontainers Rijnmond brengen we de milieustraat namelijk een beetje naar uw locatie met het plaatsen van een container. Zo ervaart u de voordelen van de stort Rotterdam, maar dan vanuit huis! Dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook moeite ten opzichte van een bezoek aan de milieustraat van Rotterdam. Met behulp van een afvalcontainer zijn al uw ritten naar de stort Rotterdam dus volledig verleden tijd en blijft uw focus bij de verbouwing of klus.

Meer weten? Lees dan snel verder! We helpen u graag op weg met het zowel het afvoeren van afval bij de stort Rotterdam, als het afvoeren van afval met onze containerverhuur.

Waar moet ik op letten bij mijn bezoek aan de stort Rotterdam?

Wanneer u ervoor kiest om naar de stort Rotterdam te gaan, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Onderstaand hebben we deze aandachtspunten op een rij gezet:

• Voorbereiding: Sorteer uw afval zodat uw afval gesorteerd aankomt bij het milieupark. Voor iedere afvalsoort moet u bij een andere container zijn. Wanneer uw afval nog niet gesorteerd is, zorgt dit voor onnodige wachttijden voor andere bezoekers van het milieupark.

• Voorbereiding: Ga het adres én de openingstijden na van uw meest dichtstbijzijnde milieustraat. Let op: de milieustraten in Rotterdam zijn enkel toegankelijk voor inwoners van Rotterdam.

• Voorbereiding: Huur een busje! Zo houdt u het aantal ritten naar de milieustraat laag én hoeft u minder vaak in de wachtrij te staan bij de stort Rotterdam.

• Meenemen: (1) een geldig identiteitsbewijs en (2) een (officieel) document waar wij uw postcode op af kunnen lezen.

Wanneer kies ik voor de het huren van een container?

Hoewel er diverse redenen kunnen zijn voor het kiezen van een container, zijn er een aantal veel voorkomende redenen:

• Gemak – Met het huren van een afvalcontainer haalt u de stort Rotterdam als het ware naar uw voordeur. Het afvoeren van afval kan hiermee simpelweg vanaf iedere gewenste locatie en hoeft dan ook niet meer bij de milieustraat. Wanneer u liever zo min mogelijk moeite steekt in het afvoeren van afval, gaat u dan ook voor een afvalcontainer.

• Tijd – Ook wanneer u krap zit met de tijd die u aan uw klus mag besteden, kiest u voor Afvalcontainers Rijnmond. Doordat u zelf niet meer naar het grofvuil hoeft te rijden, zijn ook de wachttijden en openingstijden van de stort Rotterdam verleden tijd, evenals de reistijd naar de milieustraat. Afval afvoeren wordt niet alleen makkelijker met een afval container, maar ook sneller!

• Vervoer – Het afvoeren van afval kan soms lastig zijn doordat niet al het afval in uw auto past. Wanneer een ander vervoersmiddel (zoals een bestelbusje) huren voor u geen optie is kan het huren van een onze containers een uitkomst zijn. Dit is een goede oplossing voor situaties waarbij een ander vervoersmiddel huren geen mogelijkheid is omdat (1) dit onhandig is voor u, (2) u hier niet mee durft te rijden of (3) dit nog steeds geen optie is voor de hoeveelheid van uw afval.

Meer weten over onze containers?

Bekijk ons aanbod! Vragen over onze containers? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor overige vragen of persoonlijk advies bij het huren van een container verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!

Waarom Afvalcontainers Rijnmond?

Wij bezorgen in heel groot Rijnmond

Woont u buiten dit gebied?

Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.