Containers huren vanaf € 131

Snel en veilig klussen begint bij een puin container huren

Zodra u gaat verbouwen, klussen of slopen krijgt u ongetwijfeld te maken met afval. Een puin container huren is dan slim om te doen. Toch komt er bij het verbouwen, klussen of slopen veel meer kijken. Om de klus zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen leest u hier een aantal handige tips!

Een goede voorbereiding puin container huren

Klussen begint bij een goede voorbereiding. Maak bijvoorbeeld van tevoren een lijstje met de klussen die gedaan moeten worden. Gaat u extra hulp inschakelen? Wanneer gaat u de puin container huren? Weet u welke muren u kunt slopen? Wanneer wilt u de klus hebben afgerond? Dit zijn een aantal belangrijke vragen om uzelf te stellen voordat u gaat beginnen. Houd er rekening mee dat sommige muren als draagmuren dienen. Als u niet zeker weet welke muren u wel of niet kunt slopen kunt u de hulp van de gemeente, makelaar of bouwexpert inschakelen.

Zodra u weet wat u wel en niet kunt slopen is het verstandig om een afvalcontainer te huren. U kunt voor klussen, slopen en verbouwen het beste een puincontainer huren. Zo kunt u snel en eenvoudig al uw afval kwijt. Een handige tip is om de puincontainer een dag eerder te laten leveren voordat u start met klussen. Zo kunt u op de dag zelf al vroeg beginnen.

Veilig klussen

Als u gaat klussen is het belangrijk om de veiligheid van uzelf en van anderen te waarborgen. Heeft u wat extra mankracht ingeschakeld? Zorg er dan voor dat jullie goed met elkaar communiceren. Maak duidelijke regels over het aan- en uitschakelen van de elektriciteit en het aan- en afsluiten van het gas en de wateraansluiting om gevaren te voorkomen.

Een andere tips is: draag beschermende kleding. Een dikke trui met lange mouwen, dichte en platte schoenen en een lange broek worden aangeraden. Veel mensen grijpen toch snel naar oude kleding en oude schoenen maar dit blijkt niet altijd het veiligste te zijn. Draag naast stevige schoenen ook handschoenen om uw handen te beschermen, een mondkapje zodat er geen stof in uw luchtwegen terecht komt en een veiligheidsbril om uw ogen niet te beschadigen. Heeft u een veiligheidshelm? Dan kunt u deze uiteraard ook dragen om te voorkomen dat er zware voorwerpen op uw hoofd vallen. Ook is het belangrijk om uw sieraden even op het nachtkastje te laten liggen zodat u nergens achter blijft hangen of (kostbare) sieraden kwijtraakt.

Uw afval weggooien

Zodra u gaat klussen heeft u vrijwel altijd te maken met afval. Vooral puinafval zal een grote rol spelen. Het is erg belangrijk om in een opgeruimde en veilige omgeving te klussen. Zorg er dus voor dat u uw afval kwijt kunt. Heeft u erg veel puinafval en wilt u er zo snel mogelijk vanaf? Dan kunt u een puincontainer huren. Naast het feit dat het huren van een puincontainer een makkelijke manier is om snel van uw afval af te komen, is het vaak ook nog eens goedkoper dan uw afval bij de milieustraat brengen én als kers op de taart bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Wanneer u uw puin (en enkel uw puinafval) in de puincontainer verzameld wordt de afvalstroom als ‘’zuiver’’ gezien. Dat houdt in dat de afvalstroom geschikt is voor verwerking en dus voor het recyclingproces.

Eenvoudig online een puincontainer huren

Gaat u binnenkort verbouwen, klussen of slopen en wilt u alvast een puin container huren? Dat kan! Op onze website kunt u een puincontainer huren in verschillende formaten. U kunt zelf kiezen waar en wanneer u de afvalcontainer wilt laten plaatsen. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op zodat wij u zo snel en zo goed mogelijk kunnen helpen. Benieuwd naar de ervaring van andere? U leest het hier!

Waarom Afvalcontainers Rijnmond?

Wij bezorgen in heel groot Rijnmond

Woont u buiten dit gebied?

Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.