Containers huren vanaf € 131

Een afvalcontainer huren tijdens de coronacrisis

Afvalcontainer huren

Wie had gedacht dat 2020 op deze manier zou starten? Thuisblijven, mondkapjes, het sluiten van horeca en sportscholen en het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven zijn nog maar een fractie van alle genomen maatregelen. Steeds meer mensen worden slachtoffer van het coronavirus en raken hun baan, al dan niet tijdelijk, kwijt. Hoewel dit allemaal for the better is kunnen wij ons bijna niet voorstellen dat wij de komende weken (en misschien wel maanden) nergens meer naar toe mogen. Kortom; de verveling straalt er vanaf. En wat doet u als u alleen nog maar thuis kunt blijven? Precies! Steek de handen maar uit de mouwen want dit is de perfecte periode om eens echt te gaan klussen.

Thuis zitten blijkt voor velen toch lastiger dan gedacht, vooral wanneer er geen optie is tot thuiswerken of het volgen van digitale lessen. Hoe we eerst niet konden wachten op een vrije dag, lijken nu alle dagen hetzelfde te zijn. Er is veel tijd vrijgekomen en om deze het beste te benutten hebben wij voor u een aantal tips op een rijtje gezet!

1. Maak uw tuin zomerklaar: begin bij de juiste afvalcontainer huren

Nu het zonnetje schijnt kriebelt het bij veel mensen om toch naar buiten te gaan. Wat dacht u ervan om de tuin zomerklaar te maken? U kunt hiervoor het beste een groenafval container huren, afhankelijk van wat u wilt afvoeren. Zeg maar dag tegen die dode planten! Een beetje aarde bijvullen, snoeien en bloembollen planten en uw tuin is weer helemaal klaar voor het zomerseizoen. Tip: Gaan uw buren ook de tuin in? Huur dan samen een afvalcontainer! Wilt U de tuin in maar heeft u geen idee welke afvalcontainer u hiervoor moet huren? Bekijk dan eens onze website.

2. Geef de schuur een opfrisbeurt

Bij veel mensen staat de schuur propvol met van alles en nog wat; kinderfietsjes, oud speelgoed, een oude slee en oud afvalhout. Stuk voor stuk spulletjes die eigenlijk wel weg mogen maar waar u gewoon nooit aan toe komt. Dit is dus het perfecte moment om een afvalcontainer te huren en eens lekker aan de slag te gaan. Over het algemeen kunt u voor deze klus het best een grofvuil container huren. Hier mag veel in, maar bekijk eerst even of de afvalcontainer ook bij het afvalt dat jij weg wilt gooien past.

3. Een frisse badkamer

Eindelijk heeft u alle tijd om uw badkamer eens grondig te verbouwen. Kunnen die oude tegeltjes er wel uit dan kunt u het beste een afvalcontainer huren. Wel zo fijn om in een opgeruimde omgeving te klussen! De afvalcontainer die u het beste kunt huren ligt aan het afval dat u wilt afvoeren. Heeft u alleen tegels en stenen dan kunt u prima een puin afvalcontainer huren. Heeft u ook ander afval zoals hout en gips? Kies dan voor een bouw- en sloopafval container. Hiermee zit u bijna altijd goed!

Schiet vooral niet in de stress van alle taken die u nog kunt en moet doen. Relax! Juist in deze tijd hebben we behoefte aan een beetje flexibiliteit. Er is nog tijd genoeg en u hoeft echt niet alles in één dag te doen. Wilt u toch gaan beginnen en wilt u een afvalcontainer huren (maar weet u niet welke?) bekijk dan onze site of neem contact met ons op. Lees hier de ervaringen van andere.

Waarom Afvalcontainers Rijnmond?

Wij bezorgen in heel groot Rijnmond

Woont u buiten dit gebied?

Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.