Containers huren vanaf € 131

Dakkapel renovatie voor betere isolatie

Dakkapellen moeten regelmatig gecontroleerd, gerenoveerd of vervangen worden. Hier zijn verschillende redenen voor; u wilt de dakkapel een andere uitstraling geven, de dakkapel is aan vervanging toe of er is een heftige storm geweest waardoor uw dakkapel beschadigd is. Nog een reden om uw dakkapel te renoveren is om de isolatie te verbeteren. Wilt u om de laatste reden uw dakkapel laten renoveren? Lees dan in dit blog alles wat u daarover moet weten.

Waarom is isolatie zo belangrijk?

Wanneer u uw dak(kapel) niet goed geïsoleerd is verliest u veel warmte. Een goed geïsoleerde dakkapel zorgt er dus voor dat u geen warmte verliest in uw huis. Daarnaast blijven de ruimtes in de winter beter warm en in de zomer beter koel, waardoor uw energieverbruik lager is. Het isoleren van uw dakkapel is dus een erg belangrijk onderdeel van het onderhoud. De isolatie van een zolder met een schuin dak levert gemiddeld een besparing van 650 euro op de jaarlijkse energierekening.

Verschillende manieren van renovatie

Er zijn verschillende klussen die u kunt (laten) uitvoeren tijdens de renovatie van uw dakkapel. Zo kunt u de kozijnen vervangen, dakbedekking vernieuwen of de zijwangen isoleren. Ook dubbel glas plaatsen en boeiboorden vervangen horen bij de verbetering van de isolatie.

Voordat u start met renoveren moet u de oude waarschijnlijk voor een deel slopen. Welke afvalcontainer u daarvoor kunt huren ligt aan de hoeveelheid afval die hierbij vrijkomt en het soort afval dat u wilt afvoeren. Veel mensen huren een bouwafval container, omdat daar ook een groot deel van het afval dat van zolder afkomt in mag. Wilt u zeker weten dat u de juiste afvalcontainer huurt? Bekijk dan per afvalcontainer de acceptatievoorwaarden.

Online een afvalcontainer bestellen

Wilt u uw dakkapel isoleren en gaat u daarbij een deel van uw oude weggooien? Bestel dan alvast een afvalcontainer zodat u meteen aan de slag kunt. Heeft u vragen of opmerkingen over onze afvalcontainers of wilt u om andere redenen contact opnemen met ons? Mail of bel dan naar de klantenservice via 088 – 2839450.

Waarom Afvalcontainers Rijnmond?

Wij bezorgen in heel groot Rijnmond

Woont u buiten dit gebied?

Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.