Container huren Vlaardingen

Woont u in de omgeving van Vlaardingen en heeft u binnenkort een grote verbouwing of renovatie op de planning staan? Dan bent u bij Afvalcontainers Rijnmond aan het goede adres om een afvalcontainer te huren in Vlaardingen. Of u nu in de haven woont of in het centrum, wij voorzien u graag van de juiste container. Meer weten? Lees dan snel verder.

Alle afvalcontainers

Puincontainers

Bouwafval containers

Houtafval containers

Grofvuil containers

vanaf-120-2

Groenafval containers

Grondcontainers

Voordelen van een afvalcontainer huren in Vlaardingen

Het huren van een container heeft de nodige voordelen, dus we raden u zeker aan om de verschillende mogelijkheden voor het afvoeren van afval te overwegen. Op de eerste plaats kan een container u de nodige tijd besparen omdat u hiermee het afvoeren van afval aan ons overlaat. U hoeft niet meer zelf op en neer te rijden naar de milieustraat en te puzzelen met het inladen van uw auto of bestelbus. Onze containers bieden voldoende capaciteit voor al uw afval, gezien u zelf het formaat van de container kiest. Zo vind u voor iedere klus een geschikte container bij Afvalcontainers Rijnmond.

Daarnaast weet u ook op financieel gebied meteen waar u aan toe bent met onze containers. Wij hanteren een scherpe all-in prijs voor onze containerdiensten, waarbij de huur, de kosten voor het afvoeren van uw afval en eventuele milieutoeslagen al inbegrepen zijn in de prijs. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er aan het huren van een afvalcontainer in Vlaardingen extra kosten worden verbonden, maar in dat geval brengen we u tijdig op de hoogte. U kunt op onze website lezen in welke gevallen er mogelijk een extra bedrag in rekening wordt gebracht.

Zeker niet onbelangrijk is dat u door afval te scheiden middels een van onze containers een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Door uw afval namelijk in de juiste container te deponeren, kan uw afval makkelijker worden hergebruikt of gerecycled. Dat betekent dat er steeds minder nieuwe grondstoffen nodig zijn en dat er steeds minder natuurlijk bronnen uitgeput hoeven te worden in onze maatschappij.

Soorten afvalcontainers

Een afvalcontainer huren in Vlaardingen is een goede keuze wanneer u snel en gemakkelijk van uw afval af wilt. Daarnaast is het ook nog eens een zeer duurzame keuze. Afvalcontainers Rijnmond biedt hierbij verschillende containersoorten aan, waarmee er dus altijd een container tussen staat die geschikt is voor uw klus. Hieronder geven we u een kort overzicht van de mogelijkheden. Twijfelt u of uw afval wel of niet in de door u gehuurde container mag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Voor de volgende containers kunt u bij ons terecht:

Op de pagina van de betreffende container vindt u meer informatie over het afval dat u in de desbetreffende container mag deponeren. U mag echter in geen geval asbesthoudende materialen in deze standaard container deponeren. Wilt u echter wél asbesthoudende materialen laten afvoeren? Dan is dat geen probleem, maar dan dient dit wel van tevoren te worden aangegeven. Op deze manier kunnen wij uw asbesthoudende materialen tegen een kleine meerprijs apart afvoeren, aangezien dit zorgvuldig en veilig moet gebeuren. Bovendien kunt u te maken krijgen met de gevaarlijke stof PFOA. In dat geval raden we u aan om te kiezen voor onze grondafval container die bedoeld is om grond die PFOA bevat, veilig af te voeren.

Gemakkelijk en snel een container huren

Bij Afvalcontainers Rijnmond kunt u al binnen een paar stappen uw gewenste afvalcontainer huren in Vlaardingen.

Wat houdt uw klus in?

U begint bij het selecteren van de juiste containersoort voor uw klus. Bent u bijvoorbeeld bezig met een verbouwing, dan kunnen een bouwafvalcontainer of een puincontainer goed van pas komen. Gaat u juist aan de slag in uw tuin en is uw GFT-container niet toereikend? Dan is onze groenafvalcontainer een uitstekende keuze.

Hoeveel afval gaat u produceren?

Daarna kiest u zelf het juiste formaat, bijvoorbeeld een container van 3m3, 6m3 of 10m3. De container van 10m3 hebben wij tevens ook beschikbaar in een gesloten variant. We raden u altijd aan om een ruime schatting te maken van de hoeveelheid afval, aangezien het afval niet meer dan 20 centimeter boven de rand mag uitsteken en de hoeveelheid afval bijna altijd hoger uitvalt dan verwacht.

Welke periode denkt u nodig te hebben voor de klus?

Als laatste kiest u een geschikte datum waarop wij de container bij u mogen komen plaatsen. Wij raden u aan om een dag te selecteren waarop u zelf ook aanwezig kunt zijn, zodat u met ons mee kunt kijken naar de ideale plaatsing van uw container. Reserveert u uw container in Vlaardingen op een doordeweekse dag? Dan kunnen we uw container vaak binnen 24 uur al aan u leveren.

Is de container vol? Dan halen wij hem voor u op. Vul hiervoor het daarvoor bestemde ophaalformulier in, dan komen wij uw container zo snel mogelijk ophalen. Bij het ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen om hem om te wisselen voor een leeg exemplaar. Hoe doet u dat? Heel eenvoudig door een nieuwe container te bestellen en in het bestelproces aan te geven dat het om een wissel gaat. Dan komen wij op hetzelfde moment de nieuwe container plaatsen, en de oude container afvoeren! Ook voor deze nieuwe bestelling regelt u uw betalingen altijd veilig en snel via iDEAL.

Waar kunnen wij de container het beste plaatsen?

Voordat u de container huurt, is het ook raadzaam om na te denken over de exacte locatie voor uw container. Deze moet namelijk goed bereikbaar zijn voor onze chauffeurs wanneer zij de container komen plaatsen. Weet u niet zeker of de locatie geschikt is? Ook dan hoeft u niet te twijfelen. Bel ons en wij kijken samen met u naar een geschikte plek!

Stel al uw vragen gerust telefonisch via 088–2839450 of via het contactformulier. Daarbij kunt u ook terecht wanneer u niet woonachtig bent in Vlaardingen, maar een container wilt huren in bijvoorbeeld Gouda, Krimpenerwaard of Spijkenisse. Wij leveren namelijk containers in de hele regio Rijnmond!