Containers huren vanaf € 131

Bouwbak huren?

Dat is zo geregeld! Bij Afvalcontainer Rijnmond vindt u voor iedere afvalstroom een geschikte container, zo ook voor uw bouwafval. Met een bouwbak van Afvalcontainer Rijnmond weet u zeker dat u snel, veilig en gemakkelijk van uw bouwafval afkomt en dat daar hoeft u zelfs amper iets voor hoeft te doen!

Meer weten over een afvalcontainer huren? Lees dan snel verder, dan vertellen wij alles wat u moet weten over het huren van een bouwbak!

Bouwbak huren binnen een paar muisklikken

Een bouwcontainer is simpel en snel te bestellen via onze webshop. Kies een passend formaat voor uw klus, voeg de desbetreffende bak toe aan uw winkelwagen en ga door naar het afrekenen van uw container. Vul alle gegevens in, inclusief de datum en locatie waarop de afzetbak geplaatst mag worden, en rond de betaling af via iDEAL. Wij komen de container vervolgens op de afgesproken datum plaatsen, waarna u daarna direct kunt beginnen met het deponeren van uw afval. Heeft u de klus geklaard of zit de bouwbak vol? Dan hoeft u alleen nog maar een ophaalafspraak te maken zodat wij uw bak zo snel mogelijk op kunnen komen halen!

Let op: het is belangrijk om de regels voor het huren van een afvalcontainer te volgen. Zo mag uw afval in de container bijvoorbeeld nooit meer dan 20 cm boven de rand van de container uitsteken en u mag geen andere afvalstromen in de container deponeren dan waar uw container voor bedoeld it. Als dit wel het geval is, zullen we genoodzaakt zijn om extra kosten in rekening te brengen.

Alles voor een voordelig all-in tarief

In onze tarieven zijn de kosten voor het plaatsen en ophalen van uw container al inbegrepen, evenals de kosten voor vier weken containerhuur, de afvalverwerking en eventuele milieutoeslagen. Wij hanteren daarmee gunstige all-inclusive tarieven, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Heeft u een bouwbak nodig voor een langere periode dan vier weken? Dan brengen wij een huurtarief van €2,- per extra dag in rekening (exclusief BTW).

Goed voor u en goed voor het milieu

Naast dat een bouwbak huren een van de meest veilige, gemakkelijke en snelle manieren is om afval af te voeren, is het huren van een container ook goed voor het milieu. Als afvalverwerker is het namelijk ons doel om al uw afval een tweede leven te geven. Zo hoeven we steeds minder afval te verbranden en stoten we landelijk dan ook steeds minder CO2 uit. Daarnaast stoppen we het uitputten van bronnen met het recyclen van afval omdat we op deze manier steeds minder nieuwe grondstoffen nodig hebben. Dat is nou nog eens milieubewust denken!

Direct een bouwbak bestellen?

Dat kan! Ga direct naar onze webshop en bestel uw bouwbak vandaag nog zodat wij deze binnen 24 uur kunnen leveren (op werkdagen)! Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-2839450 of te mailen naar info@afvalcontainersrijnmond.nl, wij helpen u graag!

Waarom Afvalcontainers Rijnmond?

Wij bezorgen in heel groot Rijnmond

Woont u buiten dit gebied?

Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.