Containers huren vanaf € 131

Bakkie huren? Zo doen we dat!

Veel afval, weinig tijd en weinig zin om de deur uit te gaan voor het afvoeren van afval? Het is oke! Gelukkig hoeft het afvoeren van afval namelijk helemaal niet zoveel tijd, geld en moeite te kosten met een bakkie huren. Bij Afvalcontainers Rijnmond voorzien wij u graag van een bakkie die perfect aansluit bij uw klus en dit bakkie komen we met alle liefde bij u op locatie plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is naar de webshop gaan en hier uw container te bestellen. Een bakkie huren was nog nooit zo simpel!

Voor welke afvalstromen kan ik zo’n bakkie huren?

Het huren van een container is een snelle, veilige én gemakkelijke manier om afval af te voeren voor bijna iedere afvalstroom. Bij Afvalcontainers Rijnmond kiest u met een bakkie huren namelijk uit zes verschillende containersoorten: de bouwcontainer, de grofvuil container, de houtcontainer, de puincontainer, de groencontainer en de grondcontainer. Iedere containersoort is hiermee gericht op een eigen afvalstroom en in onze webshop staat bij iedere container duidelijk beschreven welke soorten afval er dus wel én welke er dus niet in de desbetreffende container afgevoerd mogen worden. Let op: grofvuil en bouwafval zijn gemengde afvalstromen en dat wil zeggen dat deze afvalstromen een combinatie zijn van meerdere losse afvalstromen, waaronder bijvoorbeeld puinafval en houtafval.

Hoe huur ik zo’n bakkie?

Een bakkie huren doet u simpelweg via slechts enkele klikken in onze webshop. Hierbij is het belangrijk dat u eerst het juiste containersoort kiest en vervolgens het juiste containerformaat. Wat betreft het containerformaat kiest u bij twijfel altijd voor het grotere formaat aangezien de daadwerkelijke hoeveelheid afval bij een bakkie huren vaak hoger uitvalt dan de verwachte hoeveelheid afval. Eenmaal de juiste container gekozen, plaatst u deze in uw winkelwagen en rond u vanaf daar het volledig bestelproces af. In deze bestelling geeft u direct al aan waar en wanneer wij uw container mogen plaatsen en zo doen wij dit vervolgens ook. Vanaf dit moment kunt u de container gaan vullen.

Bent u klaar met het bakkie huren? Of is het bakkie vol? Maak dan een ophaalafspraak voor het ophalen van de container, dan komen wij deze zo snel mogelijk ophalen.

Wat kost me dat, zo’n bakkie?

Een bakkie huren doet u bij Afvalcontainers Rijnmond tegen voordelige all-in prijzen. De kosten voor het plaatsen van de bak en het ophalen van de bak zijn namelijk al inbegrepen bij de tarieven, evenals de verwerkingskosten voor het afval (inclusief milieutoeslagen) en vier weken containerhuur. Wilt u de container langer dan vier weken huren? Dan betaalt u een huurtarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW) en deze kosten worden achteraf pas berekend. De tarieven voor een bakkie huren zelf hangen af van het containersoort en het containerformaat. De ene afvalstroom vereist namelijk meer handelingen bij het verwerken dan de andere en om deze reden is het dan ook dat de containerprijzen onderling verschillen van elkaar.

Hulp nodig bij het bestellen van uw bakkie?

Heeft u vragen over een bakkie huren? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij uw containerkeuze? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op door te bellen naar 088–2839450* of te mailen naar info@afvalcontainersrijnmond.nl, we helpen u graag!

Meteen een bakkie bestellen? Klik dan hier!

 

*wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 07:00 en 18:00.

Waarom Afvalcontainers Rijnmond?

Wij bezorgen in heel groot Rijnmond

Woont u buiten dit gebied?

Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.